Accesoriile purtate de stewardese în timpul zborului sunt un hit pe eBay

Accesoriile purtate de stewardese în timpul zborului sunt un hit pe eBay
Mai multe presupuse stewardese au scos la vânzare accesorii purtate sau folosite în timpul zborului, iar cererea pentru aceste obiecte este foarte mare. Printre lucrurile scoase la licitaţie se numără pantofi, dresuri, şosete şi chiar lenjerie intimă. 
 
„Dresuri purtate de stewardese în zboruri internaţionale. Mărimea medie şi purtate de o doamnă înaltă. Poti fi trimise spălate sau nu”, este unul dintre anunţuri. Una dintre femeile care îşi vinde pantofii pe eBay susţine că după ce a postat anunţul a fost asaltată cu mesaje de la potenşiali clienţi. Majoritatea întreabă ce miros au pantofii. 
 
Potrivit reprezentanţilor eBay, cel mai mare site de licitaţii online din lume, este interzisă vânzarea de haine şi alte accesorii vestimentare nespălate pe platformă. O persoană ale cărei anunţuri au fost şterse din acest motiv şi-a creat propriul site pe care le vinde. 
 
 
Este posibil ca multe dintre aceste anunţuri să fie publicate de persoane care nu au nicio legătură cu meseria de însoţitor de zbor, dar chiar şi aşa obiectele se vând imediat. 
 
Pentru dresuri, preţurile încep de obicei de la 15 dolari, iar pentru pantofi de la 25 de dolari. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult