Această tânără distruge, într-o singură imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet

Această tânără distruge, într-o singură imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet

Oamenii au grijă să publice pe reţelele de socializare, aşa cum este şi de aşteptat, cele mai bune imagini în care apar. Totuşi, această situaţie dă naştere la multe aşteptări nerealiste de la cei care doresc să aibă corpul perfect sau să slăbească. O tânără pasionată de fitness cu cont pe Instagram a demontat mitul persoanelor „perfecte”. Chiar şi cei care petrec mult timp la sală sau fac mult sport au defecte, pe care încearcă să le ascundă folosindu-se de postură şi de programele de editare foto.

 

Lauren Tickner a publicat un colaj compus din trei imagini, în care arată faptul că, în ciuda faptului că face mult sport, are „burtică”. Aceasta poate fi ascunsă uşor în imagini, prin schimbarea posturii.

 

 

Imaginea s-a viralizat pe Instagram şi are peste 33.000 de Like-uri.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video