Acest spray face aproape orice obiect indestructibil. Pulberea protejează şi pereţii Pentagonului [VIDEO]

14.07.2016
Data viitoare de Paşte când vei vrea să spargi toate ouăle cu oul tău ai face bine să îl acoperi cu pulberea Line-X. Compania a creat un strat care poate adera la orice suprafaţă, întărind-o. Pulberea poate fi aplicată cu ajutorul unui spray şi a fost gândită pentru a proteja piesele automobilelor şi camioanelor. 
 
Citeşte şi: Becul viitorului a fost inventat şi funcţionează 40 de ani
 
Line-X a fost aplicată şi pe pereţii Pentagonului pentru a proteja clădirea de eventuale explozii. Produsul a fost gândit pentru a proteja benele camionetelor, dar a fost adoptat rapid pentru a fi folosit şi pentru alte scopuri. 
 
 
Compania oferă garanţie pe viaţă pentru pulberea Line-X. Clienţii au posibilitatea să aleagă culoarea în care doresc să vină stratul protector. Există mai multe variante Line-X, printre care şi una care oferă protecţie UV. 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult