AddWash, maşina de spălat care permite adăugarea de haine în timpul programului de spălare, este disponibilă pe piaţa locală

18.04.2016
AddWash, maşina de spălat care permite adăugarea de haine în timpul programului de spălare, este disponibilă pe piaţa locală
Samsung a anunţat disponibilitatea pe piaţa locală a noii maşini de spălat Samsung WW8500 AddWash, care permite adăugarea hainelor şi după începerea ciclului de spălare.
 
Maşina de spălat AddWash dispune de o uşă suplimentară, care poate fi deschisă în orice moment al ciclului de spălare şi permite adăugarea altor haine sau de mai mult detergent şi balsam. 
 
Citeşte şi: Samsung livrează un SSD de 4TB cu format 2.5”, adresat celor care doresc să renunţe definitiv la bătrânul hard disk
 
Potrivit unui studiu Samsung realizat în Europa, aproximativ 90% dintre utilizatori au declarat că îşi amintesc că ar fi trebuit să spele şi alte articole vestimentare după ce maşina de spălat începuse deja programul de spălare.
 
Uşa secundară Add Door se deschide prin apăsarea butonului de pauză. Uşa suplimentară se deschide doar în momentul în care tamburul s-a oprit complet din rotaţie, iar temperatura din interiorul maşinii este mai mică de 50°C, pentru a preveni accidentele casnice.
 
 
Maşina de spălat Samsung AddWash poate fi controlată de pe smartphone, prin aplicaţii disponibile pentru sistemele de operare Android şi iOS. Astfel, utilizatorii pot stabili începerea unui nou ciclu de spălare chiar dacă nu sunt acasă şi îl pot monitoriza de la distanţă. În plus, maşina de spălat trimite diverse notificări pe smartphone-uri înainte de începerea unei noi etape din ciclul de spălare (clătire, stoarcere).
 
Samsung AddWash este disponibilă în magazinele partenerilor Samsung în culorile alb şi inox, cu capacitate  de spălare între 7 şi 12kg.
 
Compania nu a anunţat şi preţul modelului. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult