Anchetă la o secţie de poliţie după ce o adolescentă a scris pe Facebook că a avut relaţii intime cu mai mulţi ofiţeri

Anchetă la o secţie de poliţie după ce o adolescentă a scris pe Facebook că a avut relaţii intime cu mai mulţi ofiţeri
Mai mult de zece poliţişti de la Oakland Police Department din California sunt anchetaţi după ce ar fi fost implicaţi în relaţii sexuale cu o adolescentă. Scandalul a izbucnit după ce tânăra a sugerat pe Facebook că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un poliţist pe vremea când era minoră. 
 
Potrivit presei locale, Celeste Guap, acum în vârstă de 18 ani, a şters mesajul compromiţător publicat pe Facebook şi a spus că relaţia ei cu departamentul de poliţie este una de prietenie. 
 
 
Unul dintre poliţiştii vizaţi de o anchetă iniţială în acest caz, probabil cel la care se eferă Guap, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu Celeste pe când adolescenta era minoră. Bărbatul s-a sinucis anul trecut, dar a lăsat o notă de adio în care a oferit detalii despre relaţiile colegilor lui cu tânăra Celeste. Mama tinerei a lucrat ca dispecer la secţia de poliţie afectată de scandal. 
 
 
De-a lungul timpului tânăra a publicat pe Facebook mai multe imagini în care apărea alături de poliţişti sau în maşini de poliţie. 
 
Acum a fost deschisă o nouă anchetă, care vizează mai mult de zece poliţişti. 
 
 
Acesta este utimul dintre serie de scandaluri care au afectat în ultimele luni secţii de poliţie din mai multe ţări. Cinci membri ai echipajului unui elicopter de poliţie din Marea Britanie au fost acuzaţi că au filmat, folosind echipamentul video avansat de pe aeronavă, cupluri în timp ce întreţineau relaţii intime în aer liber, dar şi un fotomodel care făcea plajă în curtea din spate a casei sale. Mai mult, în Mexic, o poliţistă a fost suspendată după ce şi-a făcut un selfie provocator în maşina de serviciu, iar imaginea a ajuns pe Facebook. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult