Aplicaţia Tinder este plină de ciudaţi

Aplicaţia Tinder este plină de ciudaţi

Tinder, una dintre cele mai populare aplicaţii de dating din lume, are mulţi utilizatori cel puţin ciudaţi, iar în unele cazuri periculoşi. Recent, o femeie a fost la un pas să se căsătorească cu un escroc cunoscut pe platformă, iar în 2016 o utilizatoare din Kansas a fost răpită, bătută şi ţinută captivă de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei.

O nouă întâmplare s-a viralizat recent. O tânără de 20 de ani, Arielle Musa, a ieşit în oraş cu un bărbat, Endri, cunoscut în aplicaţie.

După prima întâlnire, Arielle nu a mai dorit să iasă cu tânărul, deşi acesta a încercat să se poarte frumos. Fetei i s-a părut că Edri are ceva ciudat, după modul în care o privea. După ce a refuzat să mai iasă cu el, bărbatul şi-a pierdut pur şi simplu minţile. A început să o jignească pe Arielle în mesaje, să-i reproşeze că a cheltuit 90 de dolari la întâlnire (bani pe care îi dorea înapoi) şi i-a spus că se aştepta să facă sex cu ea în acea seară. Iată, mai jos, schimbul de mesaje:

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult