ASUS şi go4it.ro, în arena Lasermaxx

31.10.2007
ASUS şi go4it.ro, în arena Lasermaxx

După recent încheiatul concurs de Counter-Strike (WGT România 2007), ASUS (unul dintre principalii sponsori) a organizat încă un eveniment, la care am avut plăcerea să participăm şi noi, echipa go4it.ro. De această dată, ASUS a ales să ne pună abilităţile fizice şi tactice la încercare, într-un joc a cărui dinamică îţi stoarce şi ultimul strop de energie, Laser Tag.

Pentru cine nu ştie, jocul se aseamănă foarte mult cu Paintball-ul, doar că bilele sunt înlocuite de razele laser. Cel puţin nu mai trebuie să încerci să te fereşti, important este să ai o ţintă bună, să te mişti strategic şi să încerci să obţii o poziţie favorabilă. Lucru destul de greu, ţinând cont că lupta a avut loc în labirintul întunecat al Lasermaxx.

Deşi ne-am fi dorit să luptăm în aceeaşi echipă, ASUS a hotarât ca fiecare membru să fie repartizat aleator. Cu toate astea, am reuşit să ne calificăm în finală cu ambii jucători, iar apoi să ne adjudecăm o binemeritată medalie de argint.

Medalie de argint

Primele cinci locuri au fost premiate, dar primii trei au contat cu adevărat: două plăci de bază de ultimă generaţie şi un PDA cu GPS (ASUS A696), tote puse la bătaie de ASUS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News