Axl Rose, despre şeful Apple: Este un Donald Trump al industriei muzicale

08.03.2018
Axl Rose, despre şeful Apple: Este un Donald Trump al industriei muzicale

Axl Rose, legendarul vocalist al trupei Guns N’ Roses, l-a comparat pe Tim Cook, actualul director executiv al gigantului Apple, cu preşedintele american Donald Trump.

 

„Tim Cook este un Donald Trump al industriei muzicale”, a scris Axl Rose pe Twitter.

 

Nu se cunoaşte exact raţionamentul comparaţiei, dar cu siguranţă nu reprezintă o laudă, scrie Gândul.

 

În ianuarie 2018, Axl Rose a comentat asupra administraţiei Trump: „Casa Albă este actualul etalon de aur al SUA în privinţa definiţiei cuvântului ‘ruşinos’”.

 

 

Rose este prezent pe Twitter din 2009 şi a postat până acum doar 264 mesaje. Este pentru prima oară când legendarul rocker comentează despre Apple şi nu se ştie ce are de împărţit cu Tim Cook. Trupa Guns N’ Roses nu a boicotat niciodată Apple Music şi melodiile sale sunt prezente în cataloagele serviciului de streaming.

 

CITEŞTE ŞI: Nu, nasul tău nu e (chiar) atât de mare. Doar că aşa apare în selfie-uri

 

Este posibil ca Rose să fie în acelaşi ton cu Phil Collen, chitaristul de la Def Leppard, care a declarat în 2016 următoarele, referitor la servicile de streaming ale Apple: „Ca întotdeauna, ceea ce mă enervează este că artiştii trag mereu băţul cel mai scurt. CEO-ul unei companii profită de urma altora, face miliarde de dolari”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult