Ce-ţi doreşti de sărbători ?

23.12.2008
Ce-ţi doreşti de sărbători ?

O cină fastuoasă alături de familie şi prieteni, o seară romantică împreună cu iubita, o mulţime de gadgeturi cadou sau o crăciuniţă sexy care să te răsfeţe după un an agitat? Orice ar fi, go4it.ro îţi urează să ai parte de sărbători fericite şi de un nou an plin de satisfacţii.

Noi mulţumim cititorilor şi tuturor celor care ne-au susţinut prin critici şi aprecieri. În anul ce urmează o să vă oferim cu mai mare pasiune informaţii din IT şi nu numai pentru că, până la urmă, viaţa nu se rezumă doar la telefoane, sisteme de operare, invenţii şi evenimente din sfera tehnologiei. Trebuie să ne bucurăm de toate lucrurile deosebite, indiferent că avem sau nu acces la ele. Important este ca ele să existe şi să se perfecţioneze, poate într-o zi cine ştie, vom avea acea viaţă aproape ideală în care cu puţin efort ne vom atinge marele obiectiv: o casă aşa cum am visat, pe care să o decorăm fără să ne înfrânăm imaginaţia în bariere financiare aproape imposibil de depăşit în momentul de faţă.

Casa este doar un exemplu comercial de aspiraţie generală a omului adult, însă în suflet este bine să păstrăm mereu o părticică a copiilor inocenţi şi fără griji care am fost odată.

Mai ales acum de sărbători, trebuie să ne bucurăm de reuşite şi să uităm de eşecuri, să lăsăm la o parte invidia care încearcă să pună stăpânire pe o lume dezbinată de prăpastia dintre clasele sociale şi să fim uniţi, să arătăm că datorită iubirii şi altruismului am evoluat la nivelul de astăzi.

Sigur că sună ireal, utopic, în faţa unei istorii care ne demonstrează că marile războaie au schimbat lumea. Sângele vărsat pentru ca marii lideri să-şi vadă visul împlinit, legea junglei – supravieţuirea sunt doar două dintre numeroasele aspecte ce arată exact contrariul.

Cel mai important lucru este totuşi să conştientizăm că nu există doar bine sau doar rău, nu există doar dragoste sau doar război – există dragoste şi război sau “Război şi pace” dacă vrei. Până la urmă, această împletire extremă conduce la evoluţia omului către un ideal imposibil de descris. Tocmai pentru că nu putem şti care este acel ideal, micile bucurii ale vieţii merită trăite din plin. Cine stă şi aşteaptă marele premiu la 6/49, teleportarea prin Univers, femeia/bărbatul perfect sau politicianul incoruptibil va trăi mereu cu regrete şi cu un sentiment de furie neputincioasă.

Într-o lume atât de schimbătoare, “nu supravieţuieşte nici cel mai puternic şi nici cel mai inteligent ci acela care se adaptează” – Oscar Wilde. Acum, de sărbători, trebuie să ne adaptăm şi să lăsăm la o parte jumătatea goală a paharului. Cu alte cuvinte, paharul cu vin plin ochi, platourile cu bunătăţuri pe masă şi petrecerea poate să înceapă. Sărbători fericite şi “La Mulţi Ani!”.

Happy New Year

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News