Cercetător: Este posibil ca Donald Trump să fie urmaşul unui criminal în serie. Tehnologiile AI ar putea verifica teoria

Cercetător: Este posibil ca Donald Trump să fie urmaşul unui criminal în serie. Tehnologiile AI ar putea verifica teoria

Dr. Kevin Pittle, un antropolog de la Biola University, a declarat că cercetările sale sugerează că Donald Trump se înrudeşte cu un criminal în serie care a trăit în secolul 16. Este vorba despre Peter Stubbe, cunoscut ca „Vârcolacul din Bedburg”.

Stubble a fost un fermier condamnat după ce a ucis cel puţin 13 copii şi femei însărcinate, înainte de a mânca părţi din corpurile lor. Mai mult, bărbatul a fost acuzat că a mutilat animale şi că a avut relaţii incestuoase cu fiica şi sora lui.

Fermierul a fost executat în 1589. Donald Trump are, într-adevăr, origini germane. Împreună cu Stubble a fost executată şi iubita şi verişoara acestuia, Katharina, care a fost complice la multe dintre crimele comise de ucigaş. Cei doi ar fi avut un fiu, numit Hans Trump, care este posibil să fie strămoşul preşedintelui american.

Bunicul lui Donald Trump a fost Frederick Trump (născut Friedrich), un om de afaceri care a emigrat în SUA la vârsta de 16 ani.

Inteligenţa artificială ar putea verifica teoria

O astfel de teorie ar putea fi verificată folosind inteligenţa artificială, care ar putea analiza un număr mare de documente şi găsi extrage informaţiile necesare. Tehnologia este utilizată de un un fost agent FBI încearcă să afle cine a trădat-o pe celebra Anne Frank, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial. 

După ce s-a ascuns timp de doi ani într-o anexă secretă a unui apartement din Amsterdam, familia Frank a fost arestată de poliţia secretă de stat Gestapo. Anne Frank a devenit celebră în toată lumea datorită jurnalului pe care l-a ţinut în această perioadă. Totuşi, până astăzi nu s-a aflat cine a oferit naziştilor pontul care a dus la descoperirea familiei. Anne murit într-un lagăr de concetrare, la vârsta de doar 16 ani. 


 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult