Descoperire neașteptată făcută de un fermier care a secat un bazin de irigare

08.07.2020
Descoperire neașteptată făcută de un fermier care a secat un bazin de irigare
Foto: Captură din video

Un fermier din statul american Nebraska a făcut o descoperire neașteptată într-un bazin cu apă pe care l-a secat pentru a efectua lucrări de întreținere.

Pe fundul bazinului din Exeter, folosit pentru irigații, se afla un ATM, transmite UPI. Wynn Hall, proprietarul terenului, crede că bancomatul a ajuns acolo recent, deoarece acum doi ani, când a secat de asemenea balta, nu era nimic pe fundul ei.

Inițial, fermierul a crezut că obiectul este un frigider sau un cuptor. „M-am întrebat cine ar arunca un frigider sau un cuptor în bazin, de fapt în cea mai adâncă parte a bazinului?”, a spus el pentru un post local de televiziune.

Foto: Captură din video

Bărbatul și-a dat seama ce este obiectul după ce a făcut o poză cu zoom-ul optic activat pe smartphone. Imediat după aceea, Hall a alertat autoritățile.

Biroul șerifului i-a transmis fermierului că bancomatul a fost furat recent din zonă. Hoții au luat banii și au aruncat aparatul în bazin.

Alte descoperiri neașteptate făcute în apă

Apele ascund multe obiecte neobișnuite. Recent, doi copii din Finlanda care foloseau un magnet legat cu sfoară pentru a extrage obiecte metalice dintr-un lac din Finlanda au scos la suprafață o grenadă de mână.

În anul 2000, un băiat care se plimba pe malul lacului Kurtna Matasjarv din Estonia a făcut o descoperire inedită: un tanc sovietic T-34, care a stat 56 de ani sub apă.

Uneori descoperirile sunt macabre. Cadavrul unui bărbat, dat dispărut în 1997, a fost găsit într-un lac cu ajutorul serviciului Google Maps.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult