Divorţul cauzat de o imagine publicată pe Instagram

Divorţul cauzat de o imagine publicată pe Instagram
O dentistă din Rusia a cerut divorţul după ce a descoperit pe Instagram o imagine făcută de la fereastra dormitorul ei şi al soţului său. 
 
Iulia Agranovici a dat peste poza respectivă pe contul unei femei, numită Vlada Abramovici. A început să verifice mai atent şi a văzut că soţul ei apărea în alte imagini ale femeii respective. „Ce privelişte frumoasă din dormitorul meu”, a comentat Iulia la poza respectivă. 
 
 
„Nu am căutat ceva special. Era o dimineaţă normală. Ca orice persoană din secolul 21 am început să fac browsing în lista mea de Instagram şi am dat peste această imagine”, a declarat pentru o televiziune din Rusia dentista din Sankt Petersburg. 
 
Soţul Iuliei alături de Vlada Abramovici
 
Cei doi soţi urmează acum procedurile pentru divorţ. În timpul unei investigaţii realizate de Iulia, aceasta a descoperit mai multe femei cu care soţul ei a înşelat-o. 
 
Iulia Agranovici
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult