Două manechine critică industria modei prin intermediul unui cont hazliu de Instagram

Două manechine critică industria modei prin intermediul unui cont hazliu de Instagram
Când te gândeşti la industria modei îţi vin în minte petreceri fastuoase, hoteluri de lux şi maşini scumpe. Toate aceste plăceri sunt experimentate de supermodele precum Kendall Jenner sau Gigi Hadid. Pentru alte zeci de mii de tinere care lucrează în industrie lucrurile nu arată deloc aşa. Iar două tinere din industrie se folosesc de puterea social media pentru a dezvălui adevărul. 
 
Două manechine din New York au creat un cont pe Instagram în care oferă detalii despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în spatele cortinelor la marile prezentări de modă de la Paris, Londra sau Milano.
 
 
Cele două tinere care au creat contul shitmodelmgmt au dorit să rămână anonime. Potrivit lor, majoritatea modelelor care apar pe catwalk sunt plătite prost şi sunt cazate în apartamente mici, care seamănă cu celulele din puşcărie, mai multe în cameră. Totodată, pentru a avea succes în industrie contează un singur lucru: cum arăţi.
 
 
„Nu contează dacă eşti talentată, isteaţă sau hazlie – totul este bazat pe cum arăţi”, a declarat una dintre cele două fete, care a cerut să fie numită „H”, pentru Fashionista.com. „Cariera ta depinde de ce i se pare drăguţ unui director de modă într-o zi”, a continuat ea. 
 
Creat în urmă cu câteva zile, contul de Instagram are deja aproape 23.000 de fani. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult