Euro 2016: Această actriţă pentru adulţi celebră i-a promis atacantului rus Kokorin clipe de neuitat dacă înscria două goluri

Actriţa de filme pentru adulţi Alina Eremenko, în vârstă de 26 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare, într-un clip devenit viral, că îi va oferi atacantului rus Aleksandr Kokorin 16 ore de sex de neuitat dacă reuşeşte să înscrie două goluri la Euro 2016. Din păcate, Rusia a plecat acasă, iar fotbalistul rămâne fără premiu.
Actriţa de filme pentru adulţi Alina Eremenko, în vârstă de 26 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare, într-un clip devenit viral, că îi va oferi atacantului rus Aleksandr Kokorin 16 ore de sex de neuitat dacă reuşeşte să înscrie două goluri la Euro 2016. Din păcate, Rusia a plecat acasă, iar fotbalistul rămâne fără premiu, cu zero goluri marcate. 
 
Tânăra, cunoscută în breaslă după numele de scenă „Hennesy”, dorea ca atacantul să dea totul pe teren, astfel încât Rusia să meargă în faza următoare a competiţiei.

Iniţial, condiţia impusă de Eremenko era de cinci goluri înscrise de Kokorin, dar ulterior starleta a coborât ştacheta. „Hai tipule, ar trebui să dai tot ce ai mai bun. Cred că merită”, a spus actriţa.

Jucătorul rus nu trece prin cea mai bună fază a carierei. În sezonul 2015/2016 a înscris doar două goluri pentru echipa la care joacă, FC Zenit Saint Petersburg.
 

Hennesy, care a câştigat echivalentul Oscarului în pornografie, a făcut propunerea pentru Kokorin într-un clip video care s-a viralizat pe internet. Mai mult, numele actriţei apare în secţiunile de trenduri de pe reţelele de socializare. 

Jucătorul rus a înscris până acum 35 de goluri pentru Rusia, iar acesta a fost al doila Campionat European la care a jucat.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult