Evapolar 2, un dispozitiv portabil 3-în-1: aparat inteligent de aer condiţionat, purificator şi umidificator

08.06.2017

Evapolar 2 este un dispozitiv interesant, finanţat cu succes pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Principala lui funcţie este cea de aparat de aer condiţionat personal, care poate fi aşezat pe birou în apropierea ta. Dispozitivul foloseşte apa pentru a răcori aerul din jur.

 

Aparatul, care are un preţ promoţional de 180 de dolari pe Indiegogo, mai are două funcţii: este umidificator şi purifică aerul din jur.

 

Fiind un dispozitiv inteligent, Evapolar 2 are aplicaţie dedicată pentru smartphone prin intermediul căreia poate fi controlat. Mai mult, aparatul este compatibil cu platformele Google Home, Amazon Alexa, Apple Home Kit şi Samsung Smart Things.

Aparatul de aer condiţionat consumă puţină energie şi poate fi alimentat de la priză, un laptop sau un power bank prin intermediul portului USB cu care este prevăzut.

 

Caracteristici tehnice:

 

Consum de electricitate: 10W

Dimensiuni: 184x217x207 mm

Greutate: 1,5 Kg

Capacitate rezervor de apă: 1.300 ml

Interval reumplere rezervor: 6-8 ore

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult