Folosirea smartphone-ului în timpul sexului, o activitate tot mai frecventă

Folosirea smartphone-ului în timpul sexului, o activitate tot mai frecventă

Mesajul publicat de un bărbat pe Reddit s-a viralizat. El a scris că şi-a prins iubita uitându-se la telefon în timp ce făceau sex. „Cât de mult v-ar deranja acest lucru? Eu sunt foarte supărat”, a scris el.

 

Deşi au fost utilizatori care i-au spus că aşa ceva „este normal” în societatea în care trăim, majoritatea celor care au publicat comentarii i-au dat dreptate bărbatului. Potrivit lui, femeia a încercat să ascundă telefonul, astfel încât el să nu îl vadă. Asta deşi ea a fost cea care a iniţiat partida de amor.

 

Acest caz nu este nici pe departe unul izolat. Un sondaj realizat de Universitatea din Virgina, pe un eşantion de 221 de studenţi, a arătat că 10% dintre aceştia şi-au folosit smartphone-ul în timpul unui act sexual.

 

O altă cercetare, realizată în 2013 de Harris Interactive, arăta că 20% dintre tinerii americani cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani au făcut frecvent acest lucru. 

 

Aducerea smartphone-ului în pat în timpul momentelor de amor poate avea consecinţe neplăcute. Un bărbat care îşi înşela logodnica a fost prins după ce şi-a apelat accidental partenera în timpul unei vizite la o escortă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video