Freewheel este primul brand din România care oferă un pachet complet de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice

23.09.2021
Freewheel este primul brand din România care oferă un pachet complet de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice

Descoperă România în siguranță!

Achiziția unui vehicul electric reprezintă o alegere importantă pentru oricine, iar siguranța este unul din cele cele mai importante aspecte atunci când un utilizator de trotinetă electrică este în trafic, însă acum, alegerea va fi mult mai ușoară, pentru că poți beneficia de pachetul de asigurări oferit de FreeWheel pentru orice vehicul electric marca Freewheel și Lexgo.

FreeWheel pune preț pe siguranța ta!

Începând cu luna August, te poți plimba liniștit cu trotinetele și hoverboard-urile electrice pentru ca FreeWheel vine în întâmpinarea ta cu un pachet complet de asigurări format din două tipuri de asigurări distincte, ce te vor proteja atât pe tine, ca utilizator, în fața unei situații neprevăzute, cât și pe trecători sau persoanele terțe:

Asigurarea de Răspundere Civilă față de terți prin care ești acoperit în cazul în care produci daune materiale și/sau vătămări corporale terților, în timpul utilizării trotinetei şi/sau hoverboard-ului;

Asigurarea Personală de accidente, prin care ești protejat pentru vătămări corporale pe care le-ai putea suferi în timpul utilizării trotinetei şi/sau hoverboard-ului pe care tocmai l-ai achiziționat.

Poate te întrebi… Cum pot beneficia de asigurare? Este foarte simplu! Achiziționezi o trotinetă electrică sau un hoverboard marca FreeWheel sau LexGo de la orice partener de pe teritoriul României și apoi intri pe site-ul asigurare.freewheel.ro, completezi formularul în doar patru pași simpli și vei primi pe adresa de email pachetul tău complet de asigurare.

FreeWheel revoluționează piața vehiculelor electrice, fiind prima companie din acest segment ce pune la dispoziția clienților săi un pachet complet de asigurări, ce se poate activa la cumpărarea unui produs FreeWheel sau LexGo. FreeWheel nu oferă doar un produs, ci un pachet complet care să ofere satisfacție, bucurie, emoție, sentimentul de libertate, dar nu în ultimul rând siguranță. De aceea, considerăm că acest pachet de asigurări oferă un grad de siguranță în plus unui utilizator de trotinetă atunci când acesta este în trafic. Pachetul de asigurări este încheiat prin intermediul Otto Broker, la asiguratorul Grawe România, a declarat Alexandru Drăgoiu, Director General E-Boda și FreeWheel.

 #Goodtoknow Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, în perioada 01 August – 31 Octombrie, FreeWheel va oferi acest pachet de asigurări GRATUIT, la achiziționarea de la orice partener de pe teritoriul României a unui vehicul electric marca FreeWheel sau Lexgo. De asemenea, pot beneficia de campania în curs și clienții care au achiziționat un produs FreeWheel sau LexGo începând cu data de 01 iulie 2021. În acest caz, pachetul de asigurări va intra în vigoare după activarea beneficiului pe site-ul asigurare.freewheel.ro.

Cu vehiculele electrice marcile FreeWheel și LexGo ești complet protejat și poți fi relaxat să descoperi România!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult