Gadgeturile cititorilor pe go4it.ro

14.09.2007
Gadgeturile cititorilor pe go4it.ro

Săptămâna gadgeturilor pe go4it.ro s-a cam terminat, aşa că a venit timpul pentru a vedea răspunsul cititorilor la apelul nostru de a trimite propriile materiale.

Gadgeturile redactorilor go4it.ro

Recunosc, participarea nu a fost grozavă, cu toate acestea o să aleg câteva pasaje din ceea ce ne-au trimis puţinii noştri cititori fideli.

Damian Florin ne-a scris deoarece articolele noastre i-au "stârnit curiozitatea de a vedea gadgeturile altora". Să vedem cu ce se laudă el.

"Incepând de la cel mai "râşniţă" calculator – cunoscutul 486 – şi terminând cu cel mai râvnit Sony Vayo (care nici până în zilele noastre nu prea ştiu dacă îşi face banii), eu sunt fanul unui notebook modest, Toshiba Satellite L40 (mi-a placut numele de pe baterii), cu un procesor Intel Celeron M de 1600 MHz, HDD de 120 GB, memorie RAM 2 x 512 Mb DDR2 (667MHz) şi placă video Intel GMA 900 de 256 Mb. Toate jocurile merg super bine…" Da, nici eu nu ştiu dacă Vaio-urile îşi fac banii, însă cu siguranţă nu m-aş supăra să primesc unul cadou, la cât de bine arată. Cât despre jocurile alea… îţi spun eu acum 10 titluri care nici nu pornesc! :p

Toshiba l40

"Când mi-am cumpărat telefonul ce îl am în prezent, un Sony Ericsson W950i, am avut câteva dileme. Trebuia să aleg între un Nokia 6110 Navigator şi acest Sony. Nokia avea cameră foto, Sony Ericsson nu avea … Sony Ericsson avea memorie de 4 GB, Nokia avea numai de 2, cu card. În cele din urmă m-am decis, cu mici dezamăgiri, căci le-aş fi vrut pe amândouă, dar nu s-a putut. Astfel m-am ales eu cu un Sony Ericsson W950i, pe care dădusem o grămadă de bani … şi cu ajutorul căruia nu prea aveam ce face. Dar după o lună m-am deşteptat, dându-mi seama că are TouchScreen şi scobitoare …aaa scuze, pix." Stylus, ca să fim mai exacţi cu terminologia. Cât despre telefon, şi eu aş fi făcut aceeaşi alegere. Deşi, poate aş mai fi aşteptat un Sony Ericsson W960i

ce ai alege?

"Ultimul gadget ar fi un minisistem audio Sony, cu o putere de 465 W, suficient sa spargă vreo 2 geamuri (glumesc). Fiind recent cumpărat, nu am reuşit niciodată să-l dau la maxim. Ba într-o zi se trezeşte vecina cu capul în pernă, ba în alta vecinu cu nervii în tavan, şi tot aşa… " Soluţia e simplă, mută-te! 🙂 De preferat într-un bloc cu oameni surzi, deşi şi ei vor simţi din plin sutele de W ai sistemului tău.

Mini sistem Sony

De la o domnişoară care s-a semnat cu pseudonimul "theatre_girl", am primit o poveste interesantă cu singurul ei "moft", MP3 playerul, în prim plan.

"Nu sunt genul care se adaptează modei indiferent de cât de performant sau trendy ar fi un gadget. Pentru mine contează să fie util". Şi noi avem aceeaşi părere. "Singurul "moft" pe care l-am avut a fost un mp3 player. Iniţial nu am vrut să-mi achiziţionez unul pentru că mă vedeam pe stradă dansând, dar..ascultând muzică e singurul mod de a mă duce cu drag la serviciu. Este vorba de un Iriver T60FM – 1GB . Are radio, ceas, alarmă şi reportofon. Funcţionează cu baterie AAA (cum eu sunt "pe drumuri" mai mereu am preferat aşa decât să fie cu baterie built-in) şi "rezistă" vreo 20h (spune producătorul). Până la urmă s-a dovedit a fi foarte util (o să vă povestesc un mic secret acum): când mi-am depus demisia la fostul loc de muncă am înregistrat conversaţia avută cu doamna directoare de la HR. La modul cum a decurs, mă bucur că am făcut asta! Dacă vreodată am resentimente că am plecat, ascult acele 15 minute şi-mi revin". Sper să nu te superi pe mine că ţi-am dezvăluit secretul, dar vezi, eu nu luam în seamă prea mult funcţia de reportofon a unui MP3. Se pare că greşeam :P.

ce MP3 vrei?

Un alt fan al nostru, Iulian Mitroi, ne-a mai trimis câteva cuvinte (şi o grămadă de poze) cu ale sale gadgeturi, declarându-se " un maniac, în sensul bun al cuvantului, al tehnologiei moderne ". Din păcate nu a fost prea precis în descrierea jucăriilor sale, dar putem spiclui o colecţie interesantă, ce conţine 2 laptop-uri HP, un televizor cu diagonala de 71 cm, o cameră foto Sony şi încă multe altele. Ca planuri de viitor, Iulian ne spune: "am de gand să cumpăr un Nokia N95 la care visez de când a ieşit pe piaţă, dar îl voi avea cu siguranţă". Eu te-aş sfătui să te mai gândeşti. Articolul meu despre experienţa cu Nokia N95 poate te va ajuta.

Cam atât am selectat. Au mai fost şi alte răspunsuri, însă nu v-am putut include pe toţi. Aşadar vă aştept să participaţi şi la următoarea săptămână tematică a go4it.ro Care va începe… în curând!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News