Geanta cu flash care te apără de paparazzi

15.07.2009
Geanta cu flash care te apără de paparazzi

Orice vedetă, orice persoană din showbiz, orice V.I.P. apreciat, criticat sau anchetat, a avut la viaţa lui de a face cu bliţurile în rafală ale fotografilor care nu doresc să scape niciun detaliu, nicio ipostază ce le-ar putea aduce recunoaştere, iar publicaţiei sau televiziunii pentru care lucrează faimă, respectiv rating.

Dacă te numeri printre cei aflaţi în vizorul presei şi vrei să eviţi pe cât posibil apariţiile pe “sticlă” sau în tabloide, s-ar putea să te intereseze această geantă gândită special anti-paparazzi. Ca aspect, arată precum o geantă obişnuită, doar că dispune în plus de un senzor care, odată ce detectează lumini puternice (cum ar fi bliţurile foto), activează un puternic LED flash ce va orbi fotografii şi le va strica pozele. Cele mai bune rezultate se obţin evident pe timp de noapte. La lumina zilei este clar că LED-ul nu va avea alt efect decât să te transforme într-un personaj ridicol.

Desigur, accesoriul anti-paparazii este dedicat celor care au mâinile libere, nu încătuşate. Designerul care a conceput geanta (Adam Harvey) doreşte ca în viitor să lanseze şi produse care se pot prinde de corp, gen brăţări sau coliere orbitoare.

Geanta cu flash împotriva paparazzi-lor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News