Giphy Tabs for Google Chrome: navighează pe internet printre animaţii amuzante

23.06.2015
Giphy Tabs for Google Chrome: navighează pe internet printre animaţii amuzante

Giphy, popularul site care se ocupă cu stocarea de animaţii în format .gif a lansat o nouă extensie pentru Google Chrome care transformă internetul într-o serie de imagini amuzante în mişcare. Extensia se numeşte Giphy Tabs for Google Chrome şi este disponibilă pe Chrome Web Store gratuit chiar acum.

De fiecare dată când deschizi un tab nou, Giphy va afişa o serie de animaţii amuzante în pagină. Poţi desigur să introduci ce adresă doreşti în omnibar, sau să dai click pe imagine pentru a ajunge pe site-ul Giphy. De aici poţi adăuga animaţia la favorite sau o poţi trimite pe cele mai populare servicii de socializare online.

Giphy Tabs for Google Chrome este o evoluţie a secţiunii Giphy TV de pe site-ul serviciului, care prezintă un flux infinit de animaţii amuzante alese de către membri ai echipei de dezvoltare. În cazul în care doriţi să adăugaţi puţină nebunie în experienţa de navigare de zi cu zi, nu aveţi decât să instalaţi noua extensie. Giphy este disponibil şi ca o extensie pentru versiunea mobilă a lui Facebook Messenger şi se găseşte în magazinul de aplicaţii dedicat acestui serviciu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult