Glumele cu arme nu mai prind nici măcar în SUA

Glumele cu arme nu mai prind nici măcar în SUA

Mulţi americani cred, în continuare, că glumele în care sunt implicate şi arme sunt hazlii. Din fericire nu este aşa. Un bărbat a publicat, pe Twitter, o imagine în care apare alături de fiica lui şi prietenul acesteia, înainte ca cei doi adolescenţi să meargă la balul de absolvire. Imaginea a primit multe reacţii negative deoarece tatăl fetei ţine în mână un pistol. „Le doresc frumoasei mele fiice şi partenerului ei să se simtă bine la bal”, a scris el.

 

 

Imaginea a fost publicată la scurt timp după ce în urma unui nou atac armat au fost ucise patru persoane. Bărbatul şi-a cerut scuze pentru „glumă”, apoi a precizat că arma era descărcată şi nu avea încărcător în ea.

 

Recent, o absolventă de facultate din Tennessee a provocat un scandal pe internet după ce a publicat pe o reţea de socializare o imagine controversată. În imagini, tânăra are pe tricou mesajul „Women for Trump”, iar la brâu un pistol. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult