Iată ce face o tânără din Rusia pentru a câştiga un iPhone 5s

În Rusia, unele tinere ar face aproape orice pentru un iPhone. În oraşul Krasnoyarsk, Dmitry Shilov, un vlogger, a întrebat mai mult de 10 femei ce ar face pentru a câştiga telefonul Apple. Majoritatea au spus că nimic. Dar apoi a dat peste Ksenia, pe care au întrebat-o dacă ar face striptease pentru un iPhone 5s.
 
Tânăra a fost de acord să fie filmată în timp ce face acest lucru, dar nu pe stradă. Ksenia a mers cu bloggerul şi prietenii acestuia într-un loc mai izolat şi a început să se dezbrace, rămânând doar în lenjerie intimă, apoi s-a uns pe corp cu ulei de motor. 
 
Citeşte şi: Un site popular pentru adulţi va şterge toate clipurile care mimează violul sau un act sexual non-consensual
 
Întrebată de ce a făcut acest lucru pentru un smartphone, femeia a spus că vrea să scape de telefonul ieftin cu Android pe care îl are. Mai mult, nu i s-a părut nimic rău în ceea ce a făcut, chiar dacă s-a dezbrăcat, s-a uns pe corp cu ulei de motor şi a mers cu un grup de necunoscuţi într-un loc izolat. 
 
 
Într-un final, femeia a primit telefonul şi o serie de accesorii pentru acesta. Experimentul social realizat de Shilov a fost publicat pe internet şi s-a viralizat. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult