Imagini cu o orgie în sediul pompierilor din Manchester au apărut pe un site

Imagini cu o orgie în sediul pompierilor din Manchester au apărut pe un site
Şeful pompierilor din Manchester a declanşat o anchetă după ce pe internet a apărut o imagine în care un cuplu pare să facă sex într-una din maşinile de intervenţie. Imaginea a fost publicată pe un site pentru swingeri de către un bărbat care susţine că este pompier. Autorităţile vor să afle acum cine este acesta şi cum a reuşit să aducă o parteneră de sex în staţia de pompieri. „Din imagini ne dăm seama că doi oameni fac sex şi un al treilea face poze”, a transmis conducerea pompierilor. Incidentul s-a petrecut într-o perioadă în care s-au înmulţit incendiile pe fondul valului de căldură care afectează Marea Britanie. Tot din această cauză şi în România a avut loc un incendiu masiv la Baloteşti, care a distrus două depozite. 
 
Vinovaţii vor fi daţi afară din serviciu şi riscă să intre la închisoare pentru folosirea în alte scopuri a echipamentelor de pompieri. „Dacă izbucnea un incendiu chiar atunci, ce făceau? Mureau oameni din cauza faptului că ei făceau alte lucruri în timpul programului!”, comentează cineva pe internet. 

 

Scandalul acesta a apărut după ce anul trecut cinci membri ai echipajului unui elicopter de poliţie din Marea Britanie au fost acuzaţi că au filmat, folosind echipamentul avansat de pe aeronavă, cupluri în timp ce întreţineau relaţii intime în aer liber, dar şi un fotomodel care făcea plajă în curtea din spate a casei sale. Filmările au fost făcute în zona  South Yorkshire. Multe din materialele înregistrate au fost găsite pe DVD-uri în locuinţa unuia dintre acuzaţi, Adrian Pogmore, tatăl a doi copii. Elicopterul, în valoare de 4 milioane de lire sterline, folosit de cei cinci dispune de două camere de înaltă rezoluţie pentru utilizarea în timpul zilei şi de una termală (model Wescam MX15), folosită noaptea. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult