În curtea unei case închiriată prin intermediul Airbnb a fost descoperit cadavrul unei femei

În curtea unei case închiriată prin intermediul Airbnb a fost descoperit cadavrul unei femei
Un grup de prieteni a închiriat online, prin intermediul serviciului de home-sharing Airbnb, o casă în Palaiseau, Franţa, pentru o petrecere de weekend. Locuinţa se află lângă o pădure, într-o zonă frumoasă, aflată la 17 kilometri sud de Paris. 
 
Când au ajuns, însă, la destinaţie, după scurt timp tinerii au făcut o descoperire macabră pe terenul din spatele casei: cadavrul unei femei. „Corpul a fost găsit în fundul curţii proprietăţii, care duce spre pădure”, a declarat o sursă din poliţie. 
 
Citeşte şi: Un bărbat a comandat un iPhone 6s online, dar în cutie a primit o clătită
 
Cadavrul, acoperit cu crengi de copac şi frunze, era îmbrăcat într-o rochie, nu avea pantofi în picioare, iar pe unul din degete avea un inel cu o piatră de mari dimensiuni. 
 
 
Proprietarii casei au declarat pentru Le Parisien că în zonă vin multe persoane „ciudate”, care consumă alcool, lucru care se poate vedea din multele sticle aruncate în zonă. Ei spun că nu mai trecuseră pe la casă de aproximativ o lună. 
 
Cauza morţii femeii va fi dificil de stabilit din cauza stării avansate de descompunere. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult