În era social media este greu să fii infidel

În era social media este greu să fii infidel

În weekend, o tânără a dat naştere unei adevărate furtuni pe Twitter, după ce a publicat un mesaj. Ea a auzit în trenul care mergea pe ruta Bournemouth – Manchester un bărbat pe nume Ben care se lăuda, în faţa unor prieteni, cu escapadele lui amoroase pe care partenera lui nu le bănuieşte.

Emily Shepss (foto – dreapta) a publicat următorul mesaj: „Dacă ai un un iubit pe nume Ben în trenul aflat chiar acum pe ruta Bournemouth – Manchester, află că tocmai le-a spus prietenilor lui că te înşală. Dă-i papucii acestui idiot”.

Postarea s-a viralizat, iar zeci de mii de oameni din întreaga lume au comentat. Chiar şi actriţa Deborah Meaden a postat un mesaj pentru Ben: „Dragă Ben infidelul… poţi să îţi dezvălui identitatea înainte ca ceilalţi Ben, care nu înşală, să afle unde locuieşti?”.

Alţii i-au luat apărarea tânărului şi au pus la îndoială moralitatea postării făcute de Emily. „Poate Ben este doar un bărbat care s-a lăudat în faţa prietenilor şi voi toţi îi stricaţi relaţia fericită. Ce s-a întâmplat cu intimitatea noastră?”, a comentat cineva. Alţii au spus că e posibil să se fi aflat mai mulţi bărbaţi pe nume Ben în tren, iar toată această dezbatere le-a creat, probabil, probleme acasă unor oameni nevinovaţi.
 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult