În imaginea făcută în copilărie apare, în fundal, viitorul ei logodnic

În imaginea făcută în copilărie apare, în fundal, viitorul ei logodnic

Părerile privind existenţa destinului sunt împărţite. Totuşi, se întâmplă uneori lucruri care indică că este posibil să existe o soartă. Recent a avut loc o întâmplare interesantă. Verona Koliqi, o tânără din Kosovo care locuieşte în Londra, a început să se uite la fotografii vechi cu gândul, poate, de a le digitaliza pe cele mai interesante, prin intermediul aplicaţiei PhotoScan de la Google. I-a arătat pozele şi logodnicului ei, Mirand Buzaku. Una dintre ele i-a atras imediat atenţia tânărului, deoarece i s-a părut foarte cunoscut locul respectiv. De fapt, într-o fotografie a logodnicei lui de pe o plajă din Muntenegru apare chiar el, pe când era copil. Mirand este băiatul din fundal, aflat pe o saltea gonflabilă.

Chiar şi aşa, celor doi nu l-e venit să creadă. Au vorbit cu părinţii lor şi aceştia au confirmat că au fost acolo la în vacanţă la momentul respectiv. 

Postarea publicată pe Instagram s-a viralizat, iar alte persoane au vorbit despre coincidenţe similare. „Eu şi prietenul meu am descoperit că am participat, fără să ştim, la acelaşi concert (la care au fost, poate, 50 de persoane) cu patru ani înainte să ne întâlnim”, a scris o utilizatoare. 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult