Kim Kardashian şi-a făcut 6.000 de selfie-uri într-o vacanţă de doar patru zile

13.09.2016
Kim Kardashian şi-a făcut 6.000 de selfie-uri într-o vacanţă de doar patru zile
Kim Kardashian este cunoscută ca o „regină” a selfie-urilor, dar nimeni nu ştia cât de departe poate ajunge cu această pasiune. Recent, femeia devenită celebră datorită unui sex tape a spus că în cea mai recentă vacanţă pe care a avut-o, patru zile petrecute în Mexic, şi-a făcut 6.000 de selfie-uri. 
 
Cei de la Huffington Post au făcut un calcul şi au constatat că asta înseamnă aproximativ un selfie pe minut. Este posibil să avem de a face cu un record mondial. 

Kardashian a oferit şi alte statistici din vacanţa în Mexic: a purtat nouă costume de baie diferite şi a petrecut patru ore pe plajă.

 
Dintr-una din imaginile partajate pe Instagram se vede că Kim foloseşte un iPhone cu carcasă specială pentru selfie-uri, cu becuri LED, de la LuMee, firmă cu care Kardashian are sau a avut un contract de promovare. Preţurile acestui accesoriu încep de la 35 de dolari. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult