Modul inedit în care a adormit o fetiţă a speriat-o pe mătuşa sa

Modul inedit în care a adormit o fetiţă a speriat-o pe mătuşa sa
O tânără din California care a fost rugată să aibă grijă peste noapte de nepoata sa a surprins, cu ajutorul sistemului de supraveghere din camera copilului, un moment incredibil. Fetiţa a adormit stând în cap. Mătuşa acesteia s-a speriat când a văzut pe monitor poziţia copilului. 
 
Mikaela Long, mătuşa fetiţei, a publicat imaginea pe Twitter, cu mesajul: „Să chem părinţii sau exorcistul?”. 
 
Foto: Instagram
 
Imaginea s-a viralizat. Mama fetiţei a declarat că în ultima vreme aceasta a fost „foarte acrobatică” şi că este foarte posibil ca înainte de culcare să fi făcut vreun exerciţiu şi să fi adormit aşa. 
 
Foto: Twitter
 
Această întâmplare arată de ce un sistem de monitorizare a copilului este necesar, dacă părinţii şi-l pot permite. În camera celor mici se petrec uneori lucruri ciudate, iar părinţii pot afla multe lucruri despre ei privind înregistrările. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult