„Monstrul” din Loch Ness, fotografiat din nou

„Monstrul” din Loch Ness, fotografiat din nou

Un cuplu de pensionari din Australia a făcut mai multe fotografii pe lacul Loch Ness, în care apare presupusul celebru monstru.

 

Peter Jackson şi Phillippa Wearne se deplasau, pe 22 iunie, cu automobilul pe lângă lac când au văzut ceva mare la suprafaţa apei, care se deplasa rapid. Cei care cred că animalul există spun că aceasta este o nouă dovadă clară. Sunt, însă, sceptici care spun că este vorba de un copac. Alţii susţin chiar că cineva lansează în mod intenţionat, din când în când, un obiect în formă de animal pentru a menţine interesul turiştilor pentru lacul din Scoţia.

 

Poza făcută de cuplul din Australia

 

 

Dovezile despre existenţa acestui animal sunt alcătuite din puţine, dar mult disputate, fotografii şi înregistrări cu sonarul: nu au fost descoperite schelete, urme, exemplare vii sau ţesuturi. Localnicii l-au botezat Nessie, un nume folosit azi în toată lumea, încă din anii 1950.

 

Legenda s-a născut abia pe 2 mai 1933, când a fost publicată ştirea că acest monstru a fost văzut. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult