O aplicaţie de video call l-a dat pe acest bărbat infidel de gol în faţa soţiei

O aplicaţie de video call l-a dat pe acest bărbat infidel de gol în faţa soţiei
O tânără pe nume Rose a povestit cum a aflat, accidental, că fostul ei soţ, Matt, în vârstă de 28 de ani, o înşela. Incidentul s-a petrecut pe când bărbatul se afla într-o deplasare în Singapore. De acolo, Rose a primit un video call, dar aplicaţia (al cărui nume nu a fost specificat) se activase accidental în buzunarul soţului ei. Atunci ea l-a auzit pe Matt spunându-i unei femei: „Să mergem la apartamentul meu”. L-a scurt timp după aceea Rose a primit un SMS de la soţul ei care i-a spus că va lucra în seara respectivă până târziu şi că o va suna a doua zi. După o „anchetă conjugală”, tânăra a descoperit şi alte dovezi, precum e-mail-uri trimise de soţul ei unei alte femei. 

Rose nu i-a spus lui Matt nimic, dar a iniţiat procedura de divorţ, iar actele erau pregătite când soţul ei s-a întors acasă. Bărbatul a găsit şi o notă sub pernă: „De la vechea ta floare, la noua floare”. 

Divorţul a fost finalizat, dar Matt nu ştie încă, potrivit fostei lui soţii, cum a fost prins. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video