O casă a fost demolată „din cauza unei erori a Google Maps”

Autor: Adrian Popa 25.03.2016
O casă a fost demolată „din cauza unei erori a Google Maps”
În general, serviciul de navigaţie Google Maps este precis, dar uneori mai sunt erori care te duc la o adresă greşită. Acest lucru i s-a întâmplat unei echipe de demolări din SUA. 
 
Recent, în oraşul Rowlett din Texas o tornadă a avariat mai multe case. O companie, numită Billy L. Nabors Demolition, a fost angajată să demoleze una dintre locuinţe, care nu mai putea fi reparată. Angajaţii au introdus adresa primită în Google Maps şi au plecat la treabă. Din nefericire, serviciul i-a dus la o casă din apropierea celei pe care o căutau, de pe o stradă vecină. 
 
 
Echipa nu a sesizat eroarea deoarece şi casa la care au ajuns era avariată de tornadă, aşa că a demolat-o. Mai mult, nu au verificat numărul străzii pe care au ajuns. 
 
Citeşte şi: Un bărbat şi-a cerut iubita de soţie prin intermediul unei aplicaţii de fitness
 
Reprezentanţii Billy L. Nabors Demolition au dat vina pe Google Maps pentru eroare şi nu şi-au cerut încă scuze de la proprietarul casei demolate. „Nu e cine ştie ce”, a declarat şeful companiei, George Gomez. El este contrazis de proprietarii casei, care au făcut plângere la poliţie.