O femeie a murit după ce soţul ei beat a folosit, pe post de jucărie sexuală, o bombă de mortier

O femeie a murit după ce soţul ei beat a folosit, pe post de jucărie sexuală, o bombă de mortier

Ruben Valera Cornejo, din Peru, a fost reţinut de poliţie şi este suspectat că şi-a ucis soţia, fără să vrea. Bărbatul, beat, a folosit o bombă pe post de dildo. Aceasta a a ucis-o pe femeie.

 

Cornejo a declarat că nu-şi mai aminteşte exact cum s-a întâmplat incidentul şocant. El a precizat că, în timpul actului sexual, soţia lui i-a cerut să folosească obiecte din casă pe post de jucării sexuale.

 

Şeful poliţiei din Arequipa, Javier Arana, a spus că bomba era inactivă – fiind folosită în casă pe post de obiect de decor -, iar femeia a murit, probabil, din cauza leziunilor cauzate de aceasta.

 

 

Proiectilul era unul pentru un aruncător de bombe, numit şi mortier. Aceasta este o armă cu ţeavă scurtă şi cu traiectorie de curbură mare, cu care se trage asupra obiectivelor din spatele unor obstacole.

 

Aruncătorul de bombe este o armă veche de secole, despre care se crede că a fost folosită pentru prima dată în 1453, la asediul oraşului Constantinopole. Dispozitivul este încă folosit. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult