O femeie dependentă de selfie-uri ia zilnic un tratament, care îi pune viaţa în pericol, pentru a rămâne tânără

O femeie dependentă de selfie-uri ia zilnic un tratament, care îi pune viaţa în pericol, pentru a rămâne tânără
Jacqui Ryland, o tânără de 29 de ani din Worchester, mamă a trei copii, are o dependenţă mai puţin obişnuită. Femeia îşi face în jur de 100 de selfie-uri pe zi şi le publică pe reţelele de socializare. 
 
Deoarece vrea să rămână cât mai mult timp tânără, Ryland a început să ia în fiecare zi un hormon special – Human Grouth Hormone (HGH) – care întârzie îmbătrânirea. Deşi ştie că tratamentul este riscant, tânăra spune că a devenit dependentă şi de acesta. „Îţi face piele să arate mai bine, te ajută să pari mai tânără”, a declarat ea. 
 
 
Acest tratament poate, însă, să facă inima să crească în dimensiuni, iar în cazul în care în corp există celule canceroase, acestea se multiplică mult mai repede, potrivit medicilor. 
 
Jacqui a ajuns să îşi facă selfie-uri peste tot unde merge. Ea spune că un selfie este pentru ea ca o gură de oxigen. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult