O femeie, „dominatrix financiar”, are zeci de clienţi care minează bitcoin pentru ea

O femeie, „dominatrix financiar”, are zeci de clienţi care minează bitcoin pentru ea

Oameni din toată lumea doresc să cumpere bitcoin, moneda virtuală pe care o consideră o modalitate rapidă de îmbogăţire. O femeie a convins zeci de bărbaţi să mineze pentru ea bitcoin sau să îi ofere criptomonede. Theodora este  „dominatrix financiar” şi primeşte „tribut” de la bărbaţii care simt plăcere atunci când sunt exploataţi financiar. Majoritatea clienţilor ei sunt din SUA şi Marea Britanie.

Theodora primeşte chiar şi 100.000 de dolari într-o tranşă de la unii bărbaţi. Alţii contribuie cu câţiva dolari, iar mulţi minează bitcoin pentru ea cu sistemele speciale sau îi cedează criptomonede. Sunt şi cazuri în care bărbaţii i-au oferit femeii control asupra conturilor lor bancare.

„Este o formă de dominaţie psihologică unde banii sunt unealta pentru transferul puterii”, a declarat Theodora peentru Market Watch. Ea locuieşte în Paris şi a lucrat ca dominatrix timp de opt ani înainte de a deveni dominatrix financiar. Femeia a început să accepte plăţi în monede virtuale în urmă cu patru ani.

Clienţii femeii sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, printre care se numără directori de companii şi politicieni.

Cu cei care contribuie cu sume mari femeia se întâlneşte personal, iar cu cei care plătesc sume mai mici şedinţele se fac online.

Theodora susţine că o convorbire telefonică de un minut cu ea costă 69 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult