O jurnalistă a fost salvată de un e-mail primit de la un telspectator

27.07.2020
O jurnalistă a fost salvată de un e-mail primit de la un telspectator

O jurnalistă a descoprit că suferă de o boală gravă după ce a primit, în luna iunie, un e-mail de la un telespectator.

Victoria Price, reporter la WFLA-TV din statul american Florida, a fost contactată de o persoană care a sesizat pe gâtul femeii o umflătură, transmite UPI. Telespectatorul i-a sugerat să meargă la un control, ceea ce tânăra a făcut. La spital, Price a fost diagnosticată cu cancer tiroidian.

„Bună, am văzut transmisiunea ta. Ce m-a îngrijorat este umflătura de pe gâtul tău. Te rog să îți verifici tiroida. Îmi aduce aminte de gâtul meu. În cazul meu s-a dovedit a fi cancer. Ai grijă de tine”, este e-mailul primit de jurnalistă.

 

View this post on Instagram

 

„8 On Your Side” isn’t just a catchphrase at @wfla. It’s our cornerstone. But the roles recently reversed when I found a viewer on MY side, and I couldn’t be more grateful. As a journalist, it’s been full throttle since the pandemic began. Never-ending shifts in a never-ending news cycle. Adjusting to remote workflows and in my case, taking on a new investigative role. We were covering the most important health story in a century, but my own health was the farthest thing from my mind. Until a viewer emailed me last month. She saw a lump on my neck. Said it reminded her of her own. Hers was cancer. Turns out, mine is too. COVID created some diagnostic delays but I’ll finally be undergoing surgery this Monday to remove the tumor, my thyroid, and a couple of the nearby lymph nodes. Doctor says it’s spreading, but not too much, and we’re hopeful this will be my first and last procedure. Had I never received that email, I never would have called my doctor. The cancer would have continued to spread. It’s a scary and humbling thought. I will forever be thankful to the woman who went out of her way to email me, a total stranger. She had zero obligation to, but she did anyway. Talk about being on your side, huh? The world is a tough place these days. Don’t forget to take care of yourself. Take care of each other. Love y’all and see you soon. VP ?

A post shared by victoria price (@victoriapricetv) on

Tânăra va fi operată în curând. Dacă totul merge bine, Price a anunțat că se va întoarce la muncă peste o săptămână.

Jurnalista a mai spus că i-a trimis un e-mail de mulțumire telespectatorului care i-a salvat, cel mai probabil, viața. Ea a adăugat că îi va fi „întotdeauna recunoscătoare” persoanei respective.

La începutul anului o altă jurnalistă a aflat că era bolnavă datorită unei telespectatoare

Un caz similar s-a petrecut în ianuarie. Antoinette Lattouf, o jurnalistă de la o televiziune australiană, a aflat că avea probleme grave de sănătate după ce o telespectatoare i-a atras atenţia asupra unui nodul proeminent din zona gâtului, potrivit Daily Mail.

După ce a mers la doctor, jurnalista a aflat că suferă de o boală autoimună, iar chistul care îi apăruse trebuia extirpat de urgenţă.

Totodată, în 2018, un bărbat din Australia care a mers să se tundă a primit un sfat de la frizeriţă care i-a salvat viaţa. Barbara Knowles-Tassell a văzut pe pielea capului bărbatului o aluniţă cu dimensiunile unei mici monede. Femeia i-a sugerat clientului, Neil Gibb, să meargă la un medic pentru a verifica aluniţa, deoarece aceasta avea „o formă suspectă”.

Barbara Knowles-Tassell și Neil Gibb

Bărbatul a ascultat sfatul și a aflat că aluniţa era un melanom malign. Gibb a fost operat de urgenţă la Royal Perth Hospital, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult