O profesoară de istorie a fost concediată din cauza unor imagini apărute pe internet

O profesoară de istorie a fost concediată din cauza unor imagini apărute pe internet
O profesoară de istorie în vârstă de 26 de ani din Rusia a fost concediată după ce a pozat ca model „plus size” pentru un magazin de îmbrăcăminte din Omsk. Imaginile cu tânăra s-au viralizat, iar conducerea şcolii a considerat că Viktoria Popova a pătat imaginea instituţiei prin „distribuirea de imagini frivole pe internet pentru a promova un proiect comercial”. 
 
Se pare că şi părinţii elevilor au fost, majoritatea, scandalizaţi de acest incident. 
 
Şefa agenţiei de modele Agency Plus Size din Omsk, Ekaterina Bredova, a declarat că nu ştia că Viktoria era profesoară. Popova a spus, la rândul ei, că nu ştia că imaginile vor ajunge pe internet, dar chiar şi aşa nu înţelege cu ce a greşit, deoarece nu a pozat, potrivit ei, în ipostaze provocatoare. 
 
Pe reţelele de socializare mii de oameni i-au luat apărarea profesoarei. Sute de femei au publicat, în semn de susţinere, selfie-uri în costume de baie similare cu cele purtate de Popova în şedinţa foto făcută pentru magazin. 
 
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult