O prostituată a fost arestată pe baza probelor video obţinute de un „justiţiar” cu o dronă [VIDEO]

O prostituată a fost arestată pe baza probelor video obţinute de un „justiţiar” cu o dronă [VIDEO]
O prostituată în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost arestată în urma probelor video obţinute de un „justiţiar” cu ajutorul unei drone. 
 
Tânăra a fost suprinsă în timp ce se afla în maşina unui client în vârstă de 76 de ani. Se pare că Brian Bates, cel care a făcut înregistrarea, urmăreşte de multă vreme prostituatele din oraş cu ajutorul unei drone şi trimite înregistrările video la poliţie. În acest caz, Bates a lansat drona de pe o stradă din apropierea locului în care era parcată maşina în care se afla tânăra, un Ford F-150. 
 
Citeşte şi: Tunul anti-dronă este acum disponibil. Poţi captura sau distruge aparatul de zbor
 
 
„Când Zolicoffer şi şoferul au văzut drona, şi-au încetat imediat activitatea şi au părăsit zona”, a declarat un poliţist. 
 
Amanda Zolicoffer a pledat vinovată şi a fost condamnată pentru prostituţie. Ea va petrece un an după gratii. 
 
Bărbatul de 76 de ani, Douglas Blansett, nu a primit încă sentinţa. Legea din Oklohama îi incriminează şi pe cei care plătesc pentru servicii sexuale. 
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult