O studentă a fost răpită şi bătută de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder

13.05.2016
O studentă a fost răpită şi bătută de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder
O utilizatoare de Tinder din Kansas a fost răpită, bătută şi ţinută captivă de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei Tinder. Suspectul, Shane Steven Allen, riscă să petreacă 32 de ani după gratii. 
 
Victima este o tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea din Kansas. Femeia a fost răpită pe 12 aprilie şi eliberată pe 18 aprilie, cu multiple răni, după ce i-a promis agresorului că nu va spune nimic la poliţie.
 
Citeşte şi: „Sextortion”, un fenomen care ia amploare pe reţelele de socializare online
 
Cei doi s-au întâlnit o dată înainte ca studenta să fie rănită, iar atunci nu s-a întâmplat nimic neplăcut. La a doua întâlnire Allen a acuzat-o pe tânără că a flirtrat cu unul dintre prietenii lui, apoi a dus-o cu forţa în locul în acre avea să o ţină captivă. 
 
 
Acesta este ultimul incident recent dintr-o serie care au implicat aplicaţii populare. Printre acestea se numără o sinucidere transmisă live pe Periscope, un caz de violenţă domestică transmis pe Twitch şi un viol transmis tot pe Periscope. 
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult