O studentă a murit în timp ce încerca să facă selfie-ul perfect

03.06.2016
O studentă a murit în timp ce încerca să facă selfie-ul perfect
O studentă la drept s-a urcat în vârful unui far pentru a realiza un selfie. Din nefericire, a căzut de la o înălţime de 91 de metri şi a murit. 
 
Pranita Mehta, în vârstă de 21 de ani, a mers cu un grup de prieteni pe plaja Gokarna din India. Tânăra a urcat în vârful farului din zonă pentru a realiza un „selfie perfect” cu smartphone-ul. A căzut, însă, pe stâncile de la baza structurii, apoi în apă. Prietenii ei au apelat la ajutorul pescarilor din zonă, dar aceştia nu au mai avut ce să facă în afară de scoaterea trupului neînsufleţit la mal. 
 
 
În 2015, în India au murit 25 de persoane, mai multe decât în orice altă ţară, în accidente legate de selfie-uri. Poliţia din Mumbai a interzis, la începutul acestui an, selfie-urile în 16 zone, într-o încercare de a reduce numărul accidentelor. 
 
Citeşte şi: Topul ţărilor cu cele mai multe decese cauzate de selfie-uri
 
Potrivit unui infografic realizat de firma Priceonomics, principalele trei cauze ale deceselor legate de selfie-uri sunt: căderea de la înălţime, înec şi accidente în care sunt implicate trenuri.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video