O studentă beată a intrat în maşina poliţiei în timp ce îşi făcea un selfie topless pe Snapchat la volan

28.10.2016
O studentă beată a intrat în maşina poliţiei în timp ce îşi făcea un selfie topless pe Snapchat la volan

Miranda Rader, o studentă în vârstă de 19 ani din Texas, a intrat într-o maşină a poliţiei în timp ce îşi făcea un selfie topless pe Snapchat la volan. Incidentul s-a petrecut la 150 de kilometri de oraşul Houston.

 

Poliţia din Bryan a scris pe Facebook că tânăra se afla sub influenţa alcoolului. Maşina poliţiei era parcată pe marginea drumului când a fost lovită din spate de automobilul condus de Rader.

Când poliţiştii s-au dus la maşina fetei, aceasta se străduia să îşi încheie sutienul desfăcut. Studenta a declarat că a pierdut controlul deoarece încerca să îşi facă un selfie topless pe care să i-l trimită pe Snapchat iubitului ei. În automobil a fost descoperită şi o sticlă deschisă de vin.

 

 

Din fericire, accidentul a fost minor, iar nicio persoană nu a fost rănită. Însă, Miranda Rader riscă să petreacă câteva luni după gratii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult