Oamenii care petrec mai mult timp dezbrăcaţi sunt mai fericiţi [STUDIU]

Oamenii care petrec mai mult timp dezbrăcaţi sunt mai fericiţi [STUDIU]

Oamenii care petrec mai mult timp dezbrăcaţi parţial sau complet sunt mai fericiţi, potrivit unui nou studiu al cercetătorilor de la University of London. Oamenii de ştiinţă au descoperit că cei care practică nudismul sub orice formă au o părere mai bună despre ei înşişi.

 

Nudiştii susţineau acest lucru de multă vreme, dar până acum s-au făcut puţine cercetări ştiinţifice.

Cercetătorii au demonstrat că acest lucru este real după ce au realizat mai multe experimente. Într-unul, 850 de oameni au participat la un sondaj online, iar rezultatele au arătat că cei care au stat într-un loc public dezbrăcaţi parţial sau complet erau mai împăcaţi cu propriul corp. Majoritatea celor care au participau la sondaj erau persoane albe, de vârstă mijlocie şi heterosexuale.

 

 

Apoi, au fost făcute teste psihologice pe participanţi la evenimentul „Bare all for Polar Bears” din Yorkshire Wildlife Park. Rezultatele au arătat din nou că oamenii care participă la astfel de întâlniri au o părere mai bună despre ei înşişi şi sunt în general mai fericiţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult