Online-ul în viaţa reală: Orăşelul italienesc transformat în „Internet” de un artist [GALERIE FOTO]

05.05.2016
Online-ul în viaţa reală: Orăşelul italienesc transformat în „Internet” de un artist [GALERIE FOTO]

Civitacampomarano este un orăşel situat în provincia Campobasso şi populat de doar 400 de suflete, majoritatea fiind trecute de cea de-a doua tinereţe. În orăşelul plin de tradiţii unde semnalul la telefonul mobil este rareori prezent, nu prea se pune problema de date mobile sau Wi-Fi.

Cu toate acestea, locuitorii nu se plâng şi se bucură din plin de avantajele vieţii lipsite de aplicaţii online. Socializează, află noutăţi, împărtăşesc emoţii şi întâmplări faţă-n faţă.

Citeşte şi: Datingul înainte de aplicaţii: Lovegety – strămoşul japonez al Tinder

Artistul italian Biancoshock, care locuieşte în Milano, a avut iniţiativa îndrăzneaţă de a crea din acest mic orăşel o reprezentare fizică a aplicaţiilor utilizate cu ajutorul internetului pe care le folosim zi de zi. Proiectul artistului a vrut să ilustreze faptul că ceea ce folosim noi astăzi a existat dintotdeauna, chiar şi înainte de apariţia mediului online.

1. Twitter

2.  Wikipedia 

3. YouTube

4. Facebook

5. Gmail

6. WhatsApp

7. eBay

8. Avast

9. Tinder

10. Google

11. WeTransfer

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video