Oscar 2016: Roboţelul BB-8 a furat show-ul, dar „Star Wars: The Force Awakens” nu a câştigat nimic

29.02.2016
Oscar 2016: Roboţelul BB-8 a furat show-ul, dar „Star Wars: The Force Awakens” nu a câştigat nimic

Oscar 2016: Într-o mare de celebrităţi prezente la cea de-a 88-a ediţie a Premiilor Oscar, un roboţel a reuşit să fure show-ul. BB-8, droidul sferic din „Star Wars: The Force Awakens”, a apărut la ceremonie şi a atras imediat atenţia.

Mai multe celebrităţi de calibru şi-au făcut poze cu robotul şi le-au publicat pe reţelele de socializare online. Printre acestea se numără Reese Witherspoon, Jacob Tremblay, Jared Leto şi Kelly Ripa.

Din păcate, „Star Wars: The Force Awakens” nu a primit o statuetă. Oscarurile pentru categoriile la care filmul a fost nominalizat au mers la „Mad Max: Road Fury” (cea mai bună regie artistică, cel mai bun montaj, cel mai bun montaj de sunet, cel mai bun mixaj de sunet, cele mai bune costume, cel mai bun machiaj/ cea mai bună coafură) şi „Ex Machina” (cele mai bune efecte vizuale).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult