(P) Upgrade pentru performanta aspiratoarelor

18.06.2014
(P) Upgrade pentru performanta aspiratoarelor

E momentul sa se alinieze si aspiratoarele unor standarde si, ca sa nu-ti dea dureri de cap, explicam aici ce si cum se intampla.

Nu ca ti-ar placea atat de mult sa faci curatenie, dar din cand in cand n-ai incotro si atunci trebuie sa stii exact ce performante ai!

Incepem cu o veste buna: de la 1 septembrie, toate aspiratoarele vor avea o eticheta noua care ne va ajuta sa intelegem mai bine ce cumparam.

Aceasta noua eticheta va contine 5 indici de performanta si, in functie de acestia, va indica o clasa de eficienta energetica pentru fiecare aspirator.

Exista 7 clase, de la A la G, iar A este cea mai performanta. Daca iti amintesti, aproximativ la fel este si la etichetele frigiderelor sau masinilor de spalat.

Cum se stabileste clasa energetica la aspiratoare?
Vei vedea ca pe noua eticheta exista acesti 5 indici: eficienta energetica, performanta de aspirare, consumul anual de energie, emisiile de praf si nivelul de zgomot.

In dreptul fiecaruia vei vedea o valoare fixa care iti indica exact performantele modelului ales.

Daca trebuie sa schimbi aspiratorul vechi, iti recomandam sa astepti noua clasificare si eticheta din septembrie – te vor ajuta sa faci o alegere mai buna!

Citeste cu atentie valoarea fiecarui indice: vei afla cat consuma aspiratorul anual, cat de eficient e pe podeaua dura, pe covor sau cat de mult zgomot face cand il folosesti. Detalii tehnice, foarte importante dealtfel!

Evident, clasa A e cea mai tare: cel mai mic consum, eficienta maxima pe orice suprafata, putin zgomot si putine emisii de praf. Curatenie, dar curatenie de performanta!

Afla mai multe despre noua eticheta si noile modele de aspiratoare Philips aici:

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News