Poliţia rusă a pus 11 prostituate să meargă goale pe stradă, într-o „plimbare a ruşinii” inspirată de un moment din „Game of Thrones”

Poliţia rusă a pus 11 prostituate să meargă goale pe stradă, într-o „plimbare a ruşinii” inspirată de un moment din „Game of Thrones”
Un grup de 11 prostituate prinse de poliţie împreună cu clienţii lor la un bordel din Sankt Petersburg au fost puse să circule goale pe stradă pentru a fi văzute de cetăţeni. Momentul a fost filmat de pe smartphone de un martor, iar înregistrarea s-a viralizat pe internet. 
 
Incidentul s-a petrecut în urma unui raid al poliţiei la un bordel din Insula Vasilyevsky. Înainte de a fi urcate în dube, cele 11 femei, împreună cu clienţii lor, au fost obligate să meargă goale pe stradă prin faţa a cinci blocuri de locuinţe. 
 
 
„Poliţia a intrat în forţă în clădire şi la puţin timp după aceea a plecat cu un grup de prostituate goale care plângeau”, a declarat un martor pentru presă. „Ar fi trebuit să-i pună pe peşti să meargă dezbrăcaţi pe străzi, nu pe fetele acelea”, a spus altcineva. 
 
Potrivit unor surse, pedeapsa aplicată de poliţişti a fost inspirată de o scenă din selebrul serial „Game of Thrones”. Într-un episod Cersei Lannister a fost obligată să meargă goală într-o „plimbare a ruşinii”, pentru a se mântui de păcate. 
 
 
Se pare că raidul poliţiei a fost provocat de un cunoscut luptător rus, Viacheslav Datsik. Sportivul, numit „Tarzan Roşu”, a declarat război prostituţiei din oraş şi este cel care le-a spus oamenilor legii unde să meargă. 
 
Puteţi vedea clipul video aici
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult