Restaurant cu mese touchscreen, după modelul Microsoft Surface

08.10.2008
Restaurant cu mese touchscreen, după modelul Microsoft Surface

Recent deschis în Londra, Inamo iese din tiparul restaurantelor clasice prin aspectul şi dotările Hi-Tech pe care ţi le înfăţişează. Mesele sunt parcă inspirate după revoluţionarul Microsoft Surface, fiind de fapt nişte ecrane touch pe care sunt afişate meniurile, alături de imagini îmbietoare cu delicatesele incluse. Până şi temele ambientale pot fi schimbate după bunul tău plac, iar după fastuosul ospăţ, îţi poţi comanda un taxi sau afla diverse informaţii, utilizând aceeaşi suprafaţă spectaculoasă.

Inamo Restaurant

Cei care se grăbesc să ajungă aici, ar fi bine să se gândească de două ori înainte – restaurantul este cu specific asiatic. Pe lângă popularele mâncăruri chinezeşti, se regăsesc şi multe preparate ce ridică destule semne de întrebare, cel puţin pentru europeni şi americani. Bucătarii garantează însă pentru calitatea mâncărurilor, la urma urmei este un local de lux. Şi totuşi, în cazul în care afli că tocmai ai mâncat o specialitate de “şobolan de râu cu arhanide pane”, poţi da fuga la bar să-ţi clăteşti gura cu 200 ml de sake.

Inamo Restaurant

De dragul tehnologiei merită să încerci, deşi există şi alte restaurante unde poţi comanda folosind diverse terminale cu touchscreen. În România nu ai să găseşti însă.

Inamo Restaurant

Inamo Restaurant

Urmărește Go4IT.ro pe Google News