RIUF – târgul internaţional de burse universitare a început

17.03.2012
RIUF - târgul internaţional de burse universitare a început

Astăzi, 17 martie, se deschid porţile celei de-a X-a ediţii a celui mai mare târg internaţional de universităţi din Europa de Est, RIUF. Timp de 2 zile, la Sala Palatului participanţii vor putea vizita standurile a peste 100 de universităţi din 15 ţări, vor avea posibilitatea să asiste la prezentări despre oportunităţile oferite de către universităţile internaţionale prezente la târg sau să afle în numai 15 minute dacă sunt admişi la un program de studiu în străinătate. Mai mult, participanţii vor putea câştiga o excursie la munte sau alte premii la tombola organizată la eveniment.

RIUF şi-a deschis porţie FOTO: Liviu Chirica

Vizitatorii RIUF vor avea acces la această ediţie la peste 500 de tipuri de programe de licenţă şi peste 300 de master, oferite de expozanţi din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia, Grecia, SUA, Germania, Franţa plus alte destinaţii. Printre aceştia se numără şi câteva dintre primele 30 de universităţi din lume (conform topului QS): University of Cambridge-locul 1 în lume, Imperial College London-locul 6, Princeton-locul 13, King’s College London-locul 27, iar Harvard University-locul 2 în lume, va susţine o prezentare despre experienţa românilor la această universitate de top.

Târgul Internaţional de Universităţi RIUF facilitează contactul universităţilor cu tineri interesaţi de continuarea studiilor atât în România, cât şi în străinătate. În cei 8 ani de activitate, peste 250 de instiuţii academice au interacţionat în cadrul RIUF cu peste 85.000 de elevi, studenţi, absolvenţi de facultate şi tineri profesionişti în cautare de programe educaţionale.

Tinerii care doresc să îşi continuie studiile la universităţi de peste hotare pot obţine informaţii despre formalităţile pe care trebuie să le facă atât pe site-ul riuf.ro, iar pe contul de facebook pot afla despre concursurile RIUF.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News