Şi-a cumpărat un iPhone 6 de Black Friday, dar când a deschis cutia a dat peste altceva

25.11.2017
Şi-a cumpărat un iPhone 6 de Black Friday, dar când a deschis cutia a dat peste altceva
O femeie din Milwaukee, Wisconsin, a publicat un clip video pe LiveLeak în care a descris cum a fost păcălită de Black Friday. Ea a văzut un camion negru pe stradă cu baloane roşii şi galbene agăţate de el şi pe care scria „Reduceri de Black Friday”. Vehiculul era plin cu haine, electronice şi electrocasnice la mâna a adoua. 
 
Femeia l-a întrebat pe vânzător dacă nu are cumva un iPhone 6. Bărbatul i-a arătat un astfel de model, care costa 100 de dolari, iar femeia a verificat să vadă dacă telefonul merge, deoarece preţul i s-a părut foarte bun. 
 
 
Totuşi, nu a fost atentă în următoarele clipe. A luat cutia şi a plecat acasă. Acolo a avut parte de o mare surpriză. În ambalajul original de iPhone 6 se aflau mai multe bucăţi de cartof şi un încărcător pentru telefoane cu port micro-USB. Cumva, vânzătorul a reuşit să păstreze telefonul şi să îi dea cutia care era, probabil, deja pregătită. 
 
 
Aceste incidente nu sunt rare. La începutul anului trecut un bărbat din China a comandat online un iPhone 6s la preţul de 1.500 yuani (echivalentul a aproximativ 230 de dolari). Preţul era cu 70% mai mic decât cel din magazinele care distribuie oficial produse Apple în China. Când a deschis cutia, bărbatul a avut parte de o surpriză. În loc de un smartphone Apple de ultimă generaţie a găsit o clătită.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult