Sinucidere în direct, în faţa camerei web [FAIL]

18.08.2009
Sinucidere în direct, în faţa camerei web [FAIL]

După ce a fost părăsit de prietenă, un individ din New York (Joseph W. Shepherd) a dorit să o impresioneze pe aceasta până la paroxism şi s-a gândit la o soluţie extremă: sinuciderea în direct, în faţa camerei web. Ca să atragă mai mulţi spectatori, omul nostru a intrat pe nişte forumuri din Marea Britanie unde şi-a promovat planurile sale de a-şi pune capăt zilelor.

Câţiva forumişti cu un simţ moral ridicat nu au stat cu mâinile în sân şi au contactat Interpolul din Londra. Acesta la rândul său a luat legătura cu Interpolul din Washington, iar de aici a fost anunţată poliţia din New York care s-a deplasat la uşa sinucigaşului în încercarea de a-l opri din acţiunea definitivă şi irevocabilă.

Suicide FAIL

Trupele speciale l-au găsit pe Joseph în perfectă stare de sănătate şi, după câteva ore de investigaţii, au aflat că sinuciderea s-a dorit a fi doar o farsă.

Deşi povestea părea să se îndrepte către un “happy-end”, lucrurile nu s-au petrecut întocmai deoarece poliţia l-a arestat pe sinucigaşul cu veleităţi actoriceşti pentru “raportare mincinoasă a unui incident” şi hărţuire.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News