Sondaj realizat de aplicaţia Glow: Acestea sunt ziua săptămânii şi luna în care femeile consumă cel mai mult alcool

16.06.2016
Sondaj realizat de aplicaţia Glow: Acestea sunt ziua săptămânii şi luna în care femeile consumă cel mai mult alcool
Smartphone-urile de astăzi sunt mici computere puternice capabile să îndeplinească o mulţime de sarcini, precum înregistrarea de clipuri video, chemarea unui taxi, streamingul de muzică ş.a. Dar un număr mare de femei folosesc telefoanele inteligente pentru a reuşi să rămână însărcinate, pentru a evita sarcina sau pentru a primi sfaturi utile pentru viaţa sexuală. Unul dintre startup-urile care oferă astfel de aplicaţii este Glow. 
 
Citeşte şi: Teritorii neexplorate. Regiunile care vor redesena harta vinului din Europa
 
Din când în când, firma face sondaje în rândurile celor peste 4 milioane de femei care folosesc aplicaţiile sale pentru a afla informaţii interesante despre utilizatori. 
 
 
Recent, Glow a studiat cum influenţează alcoolul viaţa femeilor. Iată ce a aflat:
 
– Femeile consumă cel mai mult alcool sâmbăta, iar cel mai puţin marţea.
 
– Luna în care reprezentantele sexului frumos consumă cel mai mult alcool este iulie. Pe următoarele locuri se situează: august, mai şi iunie.
 
– Femeile consumă cel mai puţin alcool în ianuarie. Consumul este redus şi în lunile martie, februarie şi aprilie.
 
– Femeile tind să se implice în comportamente sexuale riscante – precum sexul neprotejat – după ce consumă cel puţin trei băuturi. 
 
– 55% din femeile care consumă alcool spun că au luat decizii în materie de sex pe care ulterior le-au regretat după ce au băut.
 
– 20% dintre respondente consumă alcool o dată pe săptămână, 19% de două ori, iar 11% aproape în fiecare zi.
 
– 45% dintre femei se îmbată după ce consumă 4-6 băuturi. Pentru 35% dintre respondente sunt necesare 2-3 pahare. Pentru 15% sunt necesare mai mult de 7. 
 
– Băutura preferată a femeilor care consumă alcool este vinul (25%), urmată de lichior (23%), cocktail (22%) şi bere (14%).
 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult